webinar Περιφέρειας Αττικής Τετάρτη, 23/03/2022

Εκ της Περιφέρειας Αττικής και στα πλαίσια του έργου "Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού εγγραμματισμού" στο οποίο το σχολείο μας συμμετέχει, προωθούμε την πρόσκληση για το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Ικανότητα Αναζήτησης, Διαχείρισης, Οργάνωσης και Αρχειοθέτησης Πληροφοριών», την Τετάρτη 23/03/2022, στις 18:00

 webinar-23-03-2022

"Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στις 18:00 στο webinar με θέμα «Ικανότητα Αναζήτησης, Διαχείρισης, Οργάνωσης και Αρχειοθέτησης Πληροφοριών», το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube (https://tinyurl.com/atticadigital) και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/digital.attiki).

Εισηγήτρια είναι η κα Έφη Σαμαρτζοπάνου, Μηχανικός Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγγραφέας παιδικών βιβλίων για την εισαγωγή των παιδιών στην Πληροφορική.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε όπως κάνετε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα: https://tinyurl.com/digitalattiki.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους και η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν."