ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

              εθνόσημο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                                  Ίλιον 9-9-2021              

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ

11ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΙΛΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ & ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΗΣ 13123 ΙΛΙΟΝ       

e- mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα : Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων

Αξιότιμοι γονείς/κηδεμόνες,

Ευχόμενοι υγεία και δημιουργία για το σχολικό έτος 2021-2022 σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου , 08:45 π.μ.

Οι μαθητές/ μαθήτριες  θα παρουσιαστούν με μάσκα  και θα οδηγηθούν στα τμήματα που είναι εγγεγραμμένοι και θα τους/τις  μοιραστούν τα βιβλία (δεν χρειάζεται να έχουν τσάντα μαζί τους , θα τους δοθούν σε τσάντα) και το πρόγραμμα για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας. Για τυχόν απορίες το πρόγραμμα και οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του σχολείου  http://11gym-iliou.att.sch.gr, η οποία  τη συγκεκριμένη περίοδο πιθανόν να παρουσιάζει προβλήματα λόγω εργασιών.

 

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία από τη COVID -19, οι μαθητές /μαθήτριες είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν διαγνωστικό τεστ και να προσκομίζουν τη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από τον ιστότοπο https://self-testing.gov.gr/ δύο φορές την εβδομοδα Τρίτη και Παρασκευή.

Για την πρώτη εβδομάδα  η βεβαίωση πρέπει να προσκομιστεί την πρώτη μέρα λειτουργίας, Δευτέρα 13-9-2021, αφού  έχει γίνει το διαγνωστικό τεστ μέσα σε 24 ώρες πριν απο την έναρξη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση διατίθενται έξι selftest στα φαρμακεία  για το διάστημα από την Τετάρτη 8/9/2021 έως την Παρασκευή 17/9/2021.

.

                                                                                                                               Ο Διευθυντής